飞虎 粤语蓝光在线观看全集免费完整版第01集 雪梨影院,3d肉蒲团之DVD原版在线观看全集免费完整版第03集 雪梨

发布日期:2021年10月21日

IT'S MORE THAN JUST OIL. IT'S LIQUID ENGINEERING.

VELKOMMEN TIL CASTROL

It's more than just oil. It’s liquid engineering. Castrol tilbyr alle oljene, væskene og smøremidlene verden trenger, for alle bil- og motorsykkelførere og alle bransjer.

Hjemmet til liquid engineering

Castrol er her for å tjene alle bilførere, alle motorsyklister og alle bransjer i verden. Dette gjør vi gjennom liquid engineering. Det betyr at vi skaper høytytende oljer, smøremidler, væsker og fett for alle bruksområder du kan forestille deg.

 

Vi vet også at du trenger at alt går som smurt i din verden, så vi smører hver eneste del av bilen eller motorsykkelen du eier, rulletrappene på det lokale kjøpesenteret ditt, heisen på kontoret ditt og til og med samlebåndet som produserte kjøleskapet ditt.

 

Vi er her for deg i gruver og steinbrudd, cruiseskip og fly, vindfarmer og hveteåkre over hele verden. Uansett hva du trenger, bidrar vi til at det kan skje.

Siste nytt

* Testet mot API SN-slitasjegrensen i Sequence IVA-testen og mot ACEA-slitasjegrensen i OM646LA-testen.
** Gjennomsnittlig, avrundet til nærmeste heltall. Sammenlignet med samme olje uten Fluid TITANIUM. Produktene som ble testet, representerte 75 % av vårt salgsvolum i 2017.
* Tested vs the API SN wear limit in the Sequence IVA test, and the ACEA wear limit in the OM646LA test
** Global average from 50 cities, Castrol MAGNATEC STOP-START index 2014.